ŠPORTNO KOLESARSKO DRUŠTVO SUPER POTENCIAL

Vedno večje število otrok se v Sloveniji navdušuje nad vožnjo z BMX-om po pumptrack progi. Opazovali smo naše otroke na Vrhniki in videli tudi njihovo navdušenje, željo in zabavo. Zato smo se odločili združiti vse naše ideje, izkušnje in skupno začrtati jasen cilj: »naučiti naše najmlajše BMX veščin v pumptracku«.

KAJ JE BMX?

Ali veš, da je dirkanje z BMX-om olimpijski šport?

Je šport, ki združuje adrenalin, hitrost in spretnost.

Njegova zgodovina sega v Južno Kalifornijo že od 1970 leta dalje, ko so otroci začeli posnemati motocross dirke na svojih BMX kolesih.

BMX kolo je značilne oblike z nizkim in dolgim okvirjem ter predvsem bolj robustno od
običajnega kolesa, da lahko zdrži številne skoke in norčije v pumptracku.

KAJ JE PUMPTRACK?

Pumptrack ali kolopark je asfaltna steza za trening spretnostnih veščin. Steza je sestavljena iz grbin in zavojev, ki so med seboj ritmično povezani v krožno zanko. Po stezi se ne premikamo s poganjanjem ali odrivanjem, ampak s premikanjem težišča telesa.

MARKO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip

PODPRI NAS!

Želimo si, da bi svoj super potencial furalo čim več otrok in mladih.

Veseli bomo vsake podpore, da bo naša super družina postajala vse večja.

Vse donacije bodo namenjene izključno širitvi društva in njegovemu izboljšanju. Prav tako se bomo trudili, da boste o vseh širitvah, izboljšavah in novostih javno obveščeni preko naših portalov.

Doniraš lahko na naš transakcijski račun SI56 2900 0055 3421 038.

Za vsa podjetja, ki nas lahko podrete kot sponzorji, imamo pripravljene posebne pakete oglaševanja in promocije, ki so individualno prilagojena. V tem primeru nas kontaktirajte na naš elektronski naslov.

Hvala!

KDO SMO ŠKD SUPER POTENCIAL?

Neja Malavašič Šurca

Predsednica društva in super organizatorka

Robert Malavašič Šurca

Podpredsednik društva in super idejni vodja

Žan Gabrovšek

Soustanovitelj društva in super stric iz ozadja

Jan Modrijan

SUPER TRENER

Jan je rojen leta 2001 in prihaja iz Logatca. Obiskuje zadnji letnik višje strojne šole v Postojni. Jan je strasten kolesar, tekmuje v MTB discipline Enduro, poleg tega pa rad odpelje tudi kakšno tekmo na pumptracku, v downhillu in olimpijskem krosu. Od vseh naštetih disciplin mu medalja manjka samo še v downhillu. Poleg tekmovanj pa svojo ljubezen do kolesarstva izraža tudi z izdelavo koles doma. Do sedaj jih je izdelal že 5. Svoje znanje in izkušnje bi rad delil tudi z ostalimi navdušenimi kolesarji, zato se je odločil za trenerstvo v našem društvu. Svoje znanje bo z veseljem prenašal na mlajše in starejše kolesarje. Veseli se treniranja z vsemi kolesarskimi navdušenci.

Tamara Homar

SUPER TRENERKA

Tamara je ena izmed tistih deklet, ki močno ruši mit, da je kolesarjenje samo za fante. Stara je 20 let, trenutno še študentka biotehniške fakultete, ljubiteljica narave in živali, ki ji veliko pomeni družina. Velik del njenega življenja predstavlja kolesarstvo. Vse se je začelo s kolesarskimi izleti s starši, kar pa je kasneje preraslo v resno željo po treniranju in tekmovanju. Svojo tekmovalno pot je začela v disciplini olimpijski kros v kateri je nekajkrat postala državna prvakinja in se kot članica slovenske reprezentance udeležila štirih evropskih in svetovnih prvenstev. Kasneje jo je pot zanesla v disciplino Enduro, v kateri tekmuje še danes. Njen novi cilj je svoje znanje in ljubezen do kolesarstva prenesti na mlajše nadobudne kolesarje in poskrbeti, da se ta šport še bolj razširi in zaživi tudi med dekleti.

Marko

Trener
Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit, sed do eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut minim

Sandi

Trener
Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit, sed do eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut minim

Andrej

trener
Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit, sed do eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut minim

Naši trenerji

Vsi naši trenerji so profesionalno usposobljeni in so priljubljeni med tečajniki vseh starosti.

Pogosta vprašanja

Vaše mesto v BMX šoli je rezervirano s plačilom članarine na naš TRR in izpolnjeno pristopno izjavo. Vadnino boste poravnali na naš TRR do začetka BMX šole, predvidoma v mesecu aprilu.

Članarina se plačuje enkrat letno, za otroke 10€ in za odrasle 20€.

Za udeležbo v BMX šoli potrebujete kolo (ni nujno BMX), čelado (priporočljiva je full-face čelada, ni pa obvezna) in ščitnike za kolena in komolce. Ne pozabite tudi na dovolj tekočine in super energijo.

Tekmovanje je najboljši trening, zato se ga seveda lahko udeleži vsak. Važno je sodelovati in se zabavati, ne zmagovati. ☺️

V BMX šolo so vabljeni vsi otroci stari od 5 – 18 let. Glede na starost in kolesarske sposobnosti bodo razvrščeni v različne skupine.

BMX šola poteka v vseh vremenskih pogojih, razen ob večji količini dežja ali snega. O odpovedi vas pred terminom pravočasno obvestimo. Odpadel termin se nadomesti ob prvem možnem prostem terminu.

Svojo udeležbo lahko odpoveste pred začetkom BMX šole, vendar ostanete član društva – članarine ne vračamo. Že plačano udeležbo v BMX šoli vračamo zgolj v primeru dolgotrajne odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe.

V društvu niste posebej zavarovani, zato vsakemu svetujemo nakup Kolesarske kartice KZS (https://kolesarska-zveza.si/sl/clanstvo) – cena: 20€.