NOVO NA VRHNIKI – 3 MESEČNA BMX ŠOLA

PRIDRUŽI SE NAM IN – FURAJ Z NAMI TUDI TI!

Na Vrhniki in njeni okolici boste lahko zasledili nove letake, ki napovedujejo našo prvo 3 mesečno BMX ŠOLO. Mi že komaj čakamo APRIL 2022, da se vse skupaj začne zares!

Furanje v pumptracku in BMX parkih postaja v Sloveniji vedno bolj priljubljeno in tudi mi smo navdušeni nad velikim številom otrok in mladih, ki polnijo le te, se družijo in uživajo v vožnji po grbinah.

Se tudi vaš otrok ali najstnik navdušuje nad vožnjo s kolesom v pumptracku in BMX parkih? Rad/a fura kolo? Ima rad/a šport, adrenalin, hitrost in spretnost?

Potem je naše društvo pravi naslov za vas!

V BMX ŠOLI se bo vaš otrok/najstnik naučil osnovnih spretnosti in tehnik na kolesu, usvojil bo znanje o varni vožnji v pumptracku in BMX parkih, nadgradil kolesarsko znanje, izboljšal telesno pripravljenost in se imel SUPER v dobri družbi.

Ob koncu 3 mesečne šole pa vse udeležence, ki si bodo želeli, čaka še pravo društveno tekmovanje v vožnji na čas.

Vsem članom našega društva, ki bodo imeli večjo željo po tekmovanju bomo omogočili tudi udeležbo na pokalnih tekmah v Sloveniji.

Zdaj pa hitro izpolnite PRISTOPNO IZJAVO, jo poskenirajte in jo pošljite na naš elektronski naslov ter s plačilom članarine rezervirajte mesto svojemu otroku/najstniku. Mesta so omejena, tako, da KDOR PREJ PRIDE, PREJ FURA!

Predznanje vožnje v pumptracku in BMX parkih ni potrebno, otrok mora le znati voziti kolo! Prijavljene bomo razdelili v skupine gleda na njihovo znanje.